Dubbellaags ontwerp
Verschillende modellen
Voor elke activiteit

Onze anti-blarensokken passen goed bij dames

De anti-blarensokken van Wrightsock zijn ook geschikt voor dames. Om blaren zo goed mogelijk te voorkomen is het essentieel om sokken te dragen die goed passen. Daarom maken wij sokken die extra elastisch zijn zodat ze strak om iedere voet passen. Onze sokken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en diktes voor diverse activiteiten.

BEKIJK AL ONZE SOKKEN

Sokken
26.95
24.95
29.95
-8%

Onze anti-blarensokken passen perfect bij dames en heren

Je voorkomt blaren het beste wanneer onze blarensokken optimaal passen. Daarom koop je bij ons anti-blarensokken die geschikt zijn voor dames en heren, omdat ze gemaakt zijn met extra elastaan. Zo passen ze strak om iedere voet. Hiermee wordt wrijving zo veel mogelijk vermeden. Onze anti-zweet sokken helpen bovendien om jouw voeten droog te houden. Dit geeft niet alleen een fris gevoel, maar helpt ook om blaren te voorkomen. Lees meer over hoe de juiste sokken blaren voorkomen in onze blogpost. Onze sokken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en zijn geschikt voor verschillende activiteiten. Ben je op zoek naar comfortabele sokken voor dagelijks gebruik? Bekijk dan onze dunne wandelsokken. Deze zijn geschikt om dagelijks op te lopen tijdens lichte inspanning.

Koop onze sokken om blaren te voorkomen

Bestel onze anti-blarensokken voor dames en heren en laat je niet tegenhouden door blaren tijdens jouw volgende wandel- of sportavontuur. Jouw sokken worden snel en eenvoudig thuisbezorgd in Nederland en België. Koop je onze sokken liever bij een winkel bij jou in de buurt? Je vindt onze sokken bij verschillende verkooppunten. Voor vragen over onze producten kan je gerust contact met ons opnemen via ons contactformulier of een e-mail sturen naar info@wrightsock.nl.