Dubbellaags ontwerp
Verschillende modellen
Voor elke activiteit

Onze anti-zweet sokken

Met de anti-zweet sokken van Wrightsock blijven je voeten de hele dag fris en droog. Onze sokken zijn niet alleen prettig omdat je hiermee geen last hebt van zweetvoeten, maar ook omdat ze blaren voorkomen. De anti-transparant sokken van Wrightsock worden gemaakt met hoogwaardige materialen, zoals nylon en ons speciale Dri-Wright polyester, om vocht snel af te voeren.

BEKIJK AL ONZE SOKKEN

Sokken
26.95
24.95
29.95
-8%

Zo werken onze anti-zweet sokken

Onze sokken helpen zweetvoeten te voorkomen door middel van kwalitatieve materialen die ervoor zorgen dat vocht snel wordt afgevoerd en verdampt. De verschillende modellen van onze ademende sokken worden allemaal gemaakt met speciaal Dri-Wright polyester voor een anti-transpirant werking. Dit materiaal zorgt voor de efficiënte anti-transpirant werking van onze sokken, omdat de vezels van dit materiaal bestaan uit kleine kanaaltjes die vocht snel laten verdampen. Het dubbellaagse ontwerp van onze anti-zweet sokken zorgt er bovendien voor dat vocht weggevoerd wordt van de voet naar de buitenste laag, zodat je voeten fris en droog blijven.

De voordelen van onze anti-transpirant sokken

Onze anti-zweet sokken verhelpen niet alleen het oncomfortabele gevoel van zweetvoeten, maar helpen ook blaren te voorkomen. Wanneer je voeten langere tijd vochtig blijven door zweet, wordt je huid zachter en kwetsbaarder. Daardoor kunnen blaren makkelijker ontstaan. Onze anti-transpirant sokken houden je voeten droog zodat de huid sterk blijft en blaren minder snel ontstaan. Daarnaast voorkomen onze blarensokken blaren nog sterker dankzij hun ideale pasvorm. Wij maken bijvoorbeeld speciale anti-zweet sokken voor heren en dames om ervoor te zorgen dat jouw sokken perfect passen en zweetvoeten verholpen worden. Je leest meer over het voorkomen van blaren met de juiste sokken in onze blogpost.

Bestel jouw sokken en maak zweetvoeten verleden tijd

Ga langs bij één van onze verkooppunten bij jou in de buurt of laat jouw sokken snel en eenvoudig thuisbezorgen in Nederland en België. Bekijk onze comfortabele sokken met anti-transpirant werking en plaats een bestelling om zweetvoeten te elimineren. Heb je vragen over onze producten? Stuur ons een e-mail via info@wrightsock.nl of laat een bericht achter via ons contactformulier.