Dubbellaags ontwerp
Verschillende modellen
Voor elke activiteit

Onze dunne wandelsokken

De dunne wandelsokken van Wrightsock zijn ideaal voor dagelijks gebruik en sporten op lage intensiteit. Onze dunne sokken zijn een uitstekende keuze voor activiteiten met een lage intensiteit. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling in het weekend, een nieuwe stad verkennen op vakantie of gewoon comfortabel boodschappen doen!

BEKIJK AL ONZE SOKKEN

Sokken
26.95
24.95
29.95
-8%

De vele mogelijkheden van onze dunne wandelsokken

Onze dunne wandelsokken zijn ideale sokken voor dagelijks gebruik. Op onze sokken tegen blaren kan je de hele dag ongestoord lopen. Je gebruikt deze sokken eenvoudig in verschillende schoenen, zoals vrijetijdsschoenen, lichte wandelschoenen of sportschoenen. Hoewel deze sokken dun zijn, bestaan ze uit twee verschillende lagen. De zachte binnenlaag van deze koele wandelsokken houdt je voeten droog door vocht af te voeren naar de buitenlaag. De buitenlaag zorgt er op zijn beurt voor dat het vocht snel verdampt. De lagen van onze ademende sokken vangen wrijving op voor verhoogd comfort en verminderde kans op blaren.

Bestel snel jouw nieuwe favoriete sokken

Bestel onze veelzijdige en dunne wandelsokken en loop comfortabel op verschillende schoenen. Wil je meer weten over onze vochtafdrijvende sokken of weet je niet zeker welke sokken de juiste keuze zijn voor jou? Lees er meer over in onze blogpost over het vinden van de juiste sokken of stuur ons gerust een bericht via ons contactformulier. We geven je met plezier advies.