Dubbellaags ontwerp
Verschillende modellen
Voor elke activiteit

Blaren op de hiel voorkomen

De anti-blarensokken van Wrightsock helpen blaren op de hiel te voorkomen. Onze sokken worden gemaakt van vochtafvoerende en ademende materialen en bestaan uit twee lagen. Dit zorgt ervoor dat blaren minder kans krijgen om te ontstaan. Onze low tab sokken beschikken over een hoge lip bij de hiel, zodat wrijving tussen je hiel en je schoen wordt vermeden.

BEKIJK AL ONZE SOKKEN

Sokken
26.95
24.95
29.95
-8%

Pijnlijke blaren op de hiel voorkomen met onze sokken

Iedereen heeft wel eens een pijnlijke blaar gehad op de hiel, bijvoorbeeld bij het inlopen van nieuwe schoenen of door te lage sokken te dragen. Onze low tab blarensokken beschikken over een verhoogde lip op de hiel om wrijving tussen je hiel en je schoenen te voorkomen. Met onze dunne wandelsokken voorkom je daardoor de vorming van blaren op de hiel. Zo voorkom je dat je moet doorlopen met blaren tijdens een mooie wandeling.

Voorkom blaren en bestel onze comfortabele sokken

Bestel onze comfortabele sokken om blaren op jouw hiel te voorkomen en laat jouw nieuwe sokken thuisbezorgen in Nederland en België. Wil je meer weten over het vermijden van blaren met de juiste sokken? Je leest er meer over in onze blogpost. Heb je vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of stuur ons een e-mail via info@wrightsock.nl.