Dubbellaags ontwerp
Verschillende modellen
Voor elke activiteit

Anti-zweet sokken voor heren

Wrightsock maakt met anti-zweet technologie sokken voor heren en dames die perfect aansluiten op jouw voet. Sokken zitten het fijnste en helpen het beste om blaren te voorkomen als ze goed passen. Daarom maken wij onze sokken met extra veel elastaan. Hierdoor zijn ze erg elastisch en sluiten ze nauw aan op iedere voet.

BEKIJK AL ONZE SOKKEN

Sokken
26.95
24.95
29.95
-8%

De unieke pasvorm van onze anti-zweet sokken voor heren

Hoe beter een sok past, hoe minder deze zal schuiven en hoe minder wrijving zal ontstaan. Onze blarensokken worden gemaakt met hoogwaardige en elastische materialen om het ontstaan van blaren zo min mogelijk kans te geven. Onze vochtafdrijvende sokken bevatten meer nylon en lycra dan normale sokken, waardoor ze erg elastisch zijn en perfect aansluiten op verschillende voeten. Je sokken vormen zich naar jouw voeten. Dit geldt zowel voor herenvoeten als voor smallere damesvoeten. Hierdoor is de anti-zweet werking nog effectiever. Of je nu op zoek bent naar sokken met anti-zweet werking voor heren of prettige wandelsokken voor dames, onze sokken vormen zich perfect naar jouw voeten.

Bestel onze sokken voor frisse en gezonde voeten

Bekijk ons assortiment aan ademende sokken voor dames en heren en bestel jouw nieuwe sokken met anti-zweet werking. Twijfel je welk model het beste bij jouw schoenen of activiteit past of wil je meer weten over de werking van onze sokken? Stel jouw vraag gerust in een e-mail via info@wrightsock.nl of stuur een bericht via ons contactformulier.